Om Jurgita Nails Studio

Jurgita Nails Studio etablerades år 2012. I början var det en liten nagelstudio. Med tiden växte våra kunders förtroende och vår kundkrets och då bestämde jag mig för att gå in djupare och fokusera på utbildning i nagelmodellering.

Vårt samarbete med de bästa utbildningscentren utomlands har varit intensivt och givande. Jag har fått utvidga mina kunskaper hos de bästa mästarna i andra länder och alltid varit intresserad av de senaste innovationerna inom området. Under tiden har jag samlat på mycket kunskap och erfarenhet som jag gärna vill dela med och lämna över till blivande mästare. Därför bestämde jag att etablera ett utbildningscenter år 2018 med breda utvecklingsmöjligheter för blivande specialister inom området.

 

Jurgita Nails Studio är en professionell nagelstudio och skola där både nybörjare och specialister är välkomna.

 

Vi uppskattar högt förmågan att utvecklas – vårt utbildningscenter skapar utvecklingsmöjligheter både för elever och för mästare som lär sig hela tiden av erfarna världsberömda specialister inom nagelestetik, läser yrkeslitteratur, testar innovationer och höjer sin kompetens varje dag.

 

Ärlighet är en av de viktigaste värderingar hos människa.  Vi är alltid ärliga vid organisering av utbildningar: verktyg som används är av högsta kvaliteten och ett utförlig och innehållsrikt metodiskt material är framställt av skickliga specialister. Vi delar alltid vår erfarenhet med andra.

 

Vi älskar en professionell skicklighet, detta är vår vardag och vårt huvudmål: vi är specialister i vårt område och försöker utbilda flera sådana. Utbildningen omfattar även affärsgrunder utöver nagelestetik. Skickliga specialister ska vara professionella i flera områden!

 

Vi tror på att Jurgita Nails Studio utbildningar hjälper Dig att bli riktigt skicklig för att behärska konsten i nagelförlängning och att få en ny start i Din yrkeskarriär.

 

 

 

Telefon: 076-777 11 99
E-post: info@karlstadnagelstudio.se
Redaregatan 3, Karlstad