Vilken behandling passar dig bäst?

 

 

 

 Permanent nagellack - Gelélack med manikyr

Väl underhållna händer och en oklanderlig manikyr är varje       kvinnans stolthet. UV nagellackering är en riktig räddning för kvinnor som har brist på tid att ta hand om skönhet av sina naglar och händer varje dag.

Nyligen lackerade naglar brukar torka snabbt, man behöver inte vänta och vara rädd för att förstöra arbete. Också gelelack  är ett perfekt val för semestrar, speciella tillfällen när händer måste se ut oklanderligt och när flagnat nagellack inte kan förstöra humör. Huvudfördel är att nagellack håller i upp till 3 veckor.

 

 

 

 Modellerad nagelförlängning

 

Modellerad nagelförlängning är en så kallad arkförlängning av naglar. Till skillnad från salongförlängningen återställs hela arkitekturen av nageln vilket är särskilt aktuellt för de som har naglar växande  antingen nedåt, s.k. höknaglar, eller uppåt, naglar av språngbrädas typ. Nagelförlängningen med modellering ser lyxigt ut och naglarna är ytterst hållbara.

 

Vanlig nagelförlängning

 

Det är en så kallad salongförlängning. Denna typ av nagelförlängningen är den mest vanliga då man lägger en form eller tips och applicerar gelésom helt utformar nageln.

 

 

Nagelförstärkning med IBX 

 

SKYDDAR din naturliga nagel ! Låt dina naturliga naglar växa . Nagelförstärkande behandling för de naturliga naglarna .

IBX är en revolutionerande, tvådelad professionell behandlingsmetod som bildar ett skyddande skikt för den naturliga nageln. Det är en intensiv effektbehandling som reparerar svaga, tunna och skadade naglar. IBX är en skyddande nagelförstärkning som bidrar till en stark och frisk utväxt av nageln. Med hjälp av den här produkten kan du lätt låta dina naglar växa naturligt. Ämnena som absorberas i nagelns ytskikt fäster nagelns yttersta lager mot varandra och bildar en stark och hållbar nagel. IBX kan med fördel användas under alla gelélack (Shellac) för att skydda nagelytan. Då produkten är helt genomskinlig och smälter in i nageln, och därför ej kräver borttagning, är den ett utmärkt alternativ för de som arbetar inom vården och som inte kan ha nagellack men ändå vill ha starka vackra naglar!!!

Men ni måste veta att :

Behandlingen är inget "mirakelmedel" som gör att man får superfina naglar redan efter första gången, men man ser oftast skillnad redan efter en behandling. Behandlar man under tiden som naglarna växer ut kommer man att se en tydlig skillnad.

 

 Vad är paraffinbad?

Det är en skön, djupt fuktgivande behandling, för både händer och fötter, som ger synbara förbättringar redan efter första gången. Används bl. a för att öka blodcirkulationen, mjuka upp torra och nariga händer/fötter och för att hindra smärtan vid artrit och reumatism. Paraffinbad öppnar upp porerna och kapslar in värme och fukt i huden. Värmen ökar blodgenomströmningen, stärker bindvävnaden och drar ut slaggprodukter. Har även en otroligt avslappnande effekt.

I en behandling får man först skrubba bort det översta hudlagret meden skön peeling, detta underlättar hudens förnyelseprocess.Efter ”doppa” ner händerna/fötterna i ett uppvärmt paraffinbad, ca 55-60 grader, 5-6-ggr. Sen täcks händerna/fötterna av plastpåsar och därefter stoppas de in i uppvärmda frottevantar/tossar. Under ca 20 minuter får värmen och paraffinbadet ”göra sitt jobb”, vilket är att mjukgöra huden samt påverka lederna och musklerna på djupet.Paraffinet dras av och behandlingen avslutas med skön massage med återfuktande kräm utifrån kundens behov och önskan. 

Paraffinbad rekomenderas ej om man har: hudirritationer, öppna sår, svamp, brännskador, värmekänslighet, vårtor eller eksem.

 

 

 

ANMÄL DIG HÄR

Telefon: 076-777 11 99
E-post: info@karlstadnagelstudio.se
Redaregatan 3, Karlstad