NAGEL

FÖRSTÄRKNING

Gellack eller  Polish gel  det  är ett permanent lack som man målar på

naglar. Lacket håller upp till 2-3 veckor innan det behövs göras om. 

IBX är en behandling för tunna, sköra naglar som ofta flisar sig. 

 

I den här behandling först vi gör  manikyr och efter vi gör IBX        behandling . 

Manikyr Innehåller:  Vård av nagelband ,formning av nageln,  

insmörjning och lackning. 

 För mer info om IBX behandling du kan läsa  under behandling (Förstarkning med IBX)

Tid: 120 min

Pris: 785 kr

BOKA DIREKT

 

 Vad är IBX? 

IBX är en revolutionerande, tvådelad professionell behandlingsmetod som bildar ett skyddande skikt för den naturliga nageln. Det är en intensiv effektbehandling som reparerar svaga, tunna och skadade naglar. IBX är en skyddande nagelförstärkning som bidrar till en stark och frisk utväxt av nageln. Med hjälp av den här produkten kan du lätt låta dina naglar växa naturligt. Ämnena som absorberas i nagelns ytskikt fäster nagelns yttersta lager mot varandra och bildar en stark och hållbar nagel. 

 Hur fungerar IBX behandling ? 

 IBX penetreras in i nageln och förstärker den inifrån. 

IBX kan hjälpa  med många olika slags problem naglar, t e x : skivningar, sprickor, svaga och gropiga naglar.m.m

Behandlingen kan också göras i samband med gellack,

IBX lägger sig som ett skydd under. 

 

IBX penslas på nageln & med hjälp av värme och led-ljus tränger produkten ner i nagelns skikt och reparerar skador som sprickor, skivningar, samt stärker nageln. Eftersom materialet tränger ner i nageln och blir genomskinlig så krävs ingen borttagning. Detta är inget som bygger upp nageln med material. Den ett utmärkt alternativ för de som arbetar inom vården och som inte kan ha nagellack men ändå vill ha starka vackra naglar!!!

 

Vid första tillfället bestämmer vi frekvens på återbesöken, men vanligast är 1 gång / vecka om naglarna är skadade. Behöver man bara stärka dem kan man göra det 1 gång / varannan eller var 3:e vecka. 

Behandlingen är inget "mirakelmedel" som gör att man får superfina naglar redan efter första gången, men man ser oftast skillnad redan efter en behandling. Behandlar man under tiden som naglarna växer ut kommer man att se en tydlig skillnad. 

Tid: 75 min

Pris: 250 kr

BOKA DIREKT

IBX behandling är en stärkande behandling för den naturliga nageln. IBX tränger in och stärker nageln inifrån, reparerar skadade naglar och motverkar sprickor samt att nageln skivar sig.

Paraffinbad är en skön, djupt fuktgivande behandling för torra händer och sköra naglar.

som ger synbara förbättringar redan efter första gången. 

I behandlingen ingår peelingsom förnyar och avlägsnar den torra huden händerna,dopp i det varma paraffinet.Paraffinbad öppnar upp porerna och kapslar in värme och fukt i hudenoch avslutar med skön massage med återfuktande kräm.

Dessutom paraffinbad har även en otroligt avslappnande effekt.

Tid: 90 min

Pris: 750 kr

BOKA DIREKT

PolyGel är ett helt nytt och modernare matrial att arbeta med och att bära. Polygel förenar det bästa från akryl med det bästa från gel - det är starkt , flexibelt och oerhört mycket lättare och naturligare på nageln.

 

Vi förstärker din egen nagel med  PolyGel . Efter förstärkningen lämnas nageln naturell med enbart materialet på, alternativt lackning med  permanent lack - gellack.

Tid: 150 min

Pris: 895 kr

BOKA DIREKT

 

Behandlingen passar perfekt för tunna naglar som spricker och har en ojämn nagelplatta. Mycket bra fäste på en naturlig nagelplatta. Produkten är stark och spricktålig och skapar en fin jämn yta på nagelplattan.

Tid: 95 min

Pris: 795 kr

BOKA DIREKT

Simplicité PolyDip är ett helt nytt System som kombinerar de positiva egenskaperna från både akryl och gel. Du får en känsla av att det är din egen nagel även om den bara är förstärkt eller förlängd med tipp, lätt och luftig men hållbar.

 

Det är en mycket speciell gel med hög absorptionsförmåga och ett finmalt pulvret som lätt smälter samman med gelen och efter härdning blir den en stark, hållbar yta. Eftersom nageln doppas ner i pulvret och inte skulpteras traditionellt med pensel blir ytan verkligen slät och jämn.Dessutom är det så enkelt. 

 

 

Tid: 120 min

Pris: 685 kr

BOKA DIREKT

Telefon: 076-777 11 99
E-post: info@karlstadnagelstudio.se
Redaregatan 3, Karlstad